img

OL-feber

06.feb.2006 @ 14:11:15
Det er et ubønnhørlig faktum: OL nærmer seg!

Og det er ikke bare utøverne som merker at spenningsnivået stiger. Også en førstereis OL-reporter kjenner det på kroppen at lekene er rett rundt hjørnet.

Tirsdag formiddag drar TV 2 Nettavisens tomannsteam nedover. Da bør kofferten helst inneholde alt som trengs for en vellykket februarmåned i OL-land. Klær for enhver anledning, tekniske remedier som gjør at man får sendt stoffet hjem, pass, akkreditering, kredittkort, flybilletter, riktig solfaktor, toalettsaker - i det hele tatt mye viktig som det er lett å glemme for en ivrig journalistspire med barnslig lyst og OL-feber.

Det er heller ikke så rent lite spennende hva som møter oss i Torino. Ryktene om det komplette OL-kaos har selvfølgelig ikke gått oss forbi. Kommer vi oss frem til vår endelige destinasjon - leiligheten oppe i avkroken Sauze d'Oulx?

Og når vi først har kommet oss dit (hvilket jeg i utgangspunktet antar at vi gjør…) - kommer vi oss rundt til de ulike OL-arenaene uten altfor mange timer i trafikkork?

Forventningene til infrastrukturen er skrudd så lavt at alle eventuelle overraskelser vil være av det positive slaget.

Tirsdag kveld er forhåpentligvis alt det praktiske på plass. Da kan også vi begynne å konsentrere oss om det sportslige.

Jeg gjorde et lite medaljeoverslag for meg selv her om dagen. Jeg følte at jeg var relativt edruelig, men endte opp med et tall i overkant av 40 norske medaljer…

Så bra går det neppe. Selv halvparten vil være meget bra. Og veldig mye kommer selvfølgelig an på om Marit Bjørgen og Ole Einar Bjørndalen klarer å prikke inn formen.

Men spennende blir det. Og ikke så rent lite morsomt.

Vi snakkes!

mvh anders (",)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=707287
hits